Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leégett a bőröm és kezd...

Leégett a bőröm és kezd lehámlani. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
3 napja elmentem dolgozni meggyet szedni és nem kentem be magam semmilyen naptejjel, kint volt reggel 8-tol délután 4-ig. Tegnap és ma elkezdett egy kis hámlani én meg hülye kapartam rajta és most néhol ilyen fehérvöröses folt van a helyén.. Mit csináljak vele? Lekapargassam vagy kenegessem? Ilyen foltos lesz egész nyáron? Vagy ha talán leradirozom akkpr ugye lehámlik és vörös lesz, de utána ez bebarnul vagy nem? Segitsetek mit csináljak? vagy hagyjam igy?
2013. jún. 21. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Kenegessed, hogy ne legyen száraz, pár nap alatt lehámlik. Valószínűleg foltos lesz, de ha egyszer kimész napozni, egybebarnul. Nekem is így volt, soha nem szoktam leégni, de most Cipruson voltam nyaralni, és ott erősebben süt a nap, leégett a jobb vállam nekem is. Pár nap alatt rendbe jött, szerdán voltam strandon, megint barnultam és már nem foltos. :)
2013. jún. 21. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm most megnyugtattál, egyébként én se szoktam leégni meg is lepődtem..:) remélem gyorsan eltűnnek a foltok..
2013. jún. 21. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!