Régóta fáj a mellkasom és egyre gyakrabban. Mit tehetnék?
Kezdek megilyedni, mert már kb. fél éve néha elkezd fájni a mellkasom, van mikor 10 percen keresztül...De a napokban egyre durvább, el se múlik csak amikor alszok. A levegővételnél is gátol, és a köhögésnél is fájdalmas..Nem tudom pontosan megmondani hogy hol fáj, mindig máshol, a mellkasom egész részén. Van mikor szúró érzés és van mikor olyan mintha valaki lenyomná a mellkasomat..Olvastam hogy ezek a tünetek milyen betegségre utalnak, de egyik se közelíti meg..Szóval nem tudom mi az oka, de tegnap már nagyon megilyedtem hogy meghalok vagy valami, annyira fájt..Mi lehet a bajom?
16/L
* megijedni, megijedtem
Régebben nálam is előfordult, bár ritkán, de főleg nagyobb levegővételnél éreztem. Valszeg valami izombecsípődés. Ha sokáig nem múlik el, akkor azért szerintem keress fel egy orvost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!