Lányok! Miért akartok annyi csokit enni? =D
Mármint,én is szeretem,de nálunk csomólány csokoholista :D
15f
Én 20 éves lány vok, és pl utálom a csokit! Édességet viszont szeretem, de kekszek formájában.
nem szeretem a csokis dolgokat.
Kevés lány tudja h a csoki nemcsak hizlal, de a pattanások kialakulásában is hibás. hivd fel a figyelmüket erre, s inkább kekszet, v müzlit egyenek, ha mindenképp rágcsálni akarnak vmit...
De azt nem értem h ez téged miért zavar?
nem tudom miért...de néha olyan csoki rohamok törnek rám h ha anyuék vesznek pár tábla étcsokit h legyen itthon,mert szeretik és rám jön a csoki ehetnék akkor azt eszem meg..pedig nem a kedvencem:S XD
én csak szimplán szeretem az ízét:)
Próbálok leszokni róla,mert szeretnék fogyni...meg a pattik miatt is.Én tapasztalom h ha sokat eszek akkor rögtön pattis leszek:((
14/L
nincs olyan nap,h 20-30 deka csokit ne ennék meg minimum,legyen az táblás,vagy aprocsoki,vagy kekesz leöntve csokival...
mint a mesében...gombóc artur vagymi
de szerencsére nem hizok semmitől,pattanásaim sincsenek,igy annyit eszek amennyit akarok
(áldom anyámat mert a boltjában árul csokit is:D)
22/L
Hogy miért eszem csokit? Mert hideg van. Mert meleg van. Mert jó a kedvem. Mert nagyon rossz a kedvem. Mert sok a dolgom. Mert semmi dolgom. Mert egyedül vagyok. Mert társaságban vagyok.
A csokievésre mindig van alkalom, ok, indok, kedv :) Nálam ;)
17:53-nak annyit,hogy nem zavar :D
Csak kíváncsi voltam,met én lassan 2hete nem ettem csokit és elavgyok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!