Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok! Miért akartok annyi...

Lányok! Miért akartok annyi csokit enni? =D

Figyelt kérdés

Mármint,én is szeretem,de nálunk csomólány csokoholista :D

15f

2009. okt. 12. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én magamból indulok ki: egyszerűen imádom az ízét, ennyi. Meg néha van, hogy jobban is érzem magam egy-két kocka csoki utá. Pár napja volt a névnapom, kaptam 4 tábla csokit. Most is épp azt eszem. :)
2009. okt. 12. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves lány vok, és pl utálom a csokit! Édességet viszont szeretem, de kekszek formájában.

nem szeretem a csokis dolgokat.

Kevés lány tudja h a csoki nemcsak hizlal, de a pattanások kialakulásában is hibás. hivd fel a figyelmüket erre, s inkább kekszet, v müzlit egyenek, ha mindenképp rágcsálni akarnak vmit...

De azt nem értem h ez téged miért zavar?

2009. okt. 12. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én csokoholista vagyok,iwiwemre is kiirtam anno 100 éve.egyszerűen..nemtudom.szenvedély.mindennap eszem.
2009. okt. 12. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom miért...de néha olyan csoki rohamok törnek rám h ha anyuék vesznek pár tábla étcsokit h legyen itthon,mert szeretik és rám jön a csoki ehetnék akkor azt eszem meg..pedig nem a kedvencem:S XD

én csak szimplán szeretem az ízét:)

Próbálok leszokni róla,mert szeretnék fogyni...meg a pattik miatt is.Én tapasztalom h ha sokat eszek akkor rögtön pattis leszek:((

14/L

2009. okt. 12. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nincs olyan nap,h 20-30 deka csokit ne ennék meg minimum,legyen az táblás,vagy aprocsoki,vagy kekesz leöntve csokival...

mint a mesében...gombóc artur vagymi

de szerencsére nem hizok semmitől,pattanásaim sincsenek,igy annyit eszek amennyit akarok

(áldom anyámat mert a boltjában árul csokit is:D)

22/L

2009. okt. 12. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért eszem csokit? Mert hideg van. Mert meleg van. Mert jó a kedvem. Mert nagyon rossz a kedvem. Mert sok a dolgom. Mert semmi dolgom. Mert egyedül vagyok. Mert társaságban vagyok.

A csokievésre mindig van alkalom, ok, indok, kedv :) Nálam ;)

2009. okt. 12. 18:07
 7/9 A kérdező kommentje:

17:53-nak annyit,hogy nem zavar :D

Csak kíváncsi voltam,met én lassan 2hete nem ettem csokit és elavgyok XD

2009. okt. 12. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Mert gondjaik vannak a kapcsolataikkal, a szeretet adásával/kapásával. Nem teljes értékű az életük. Ezért kell valami PÓTLÉK. :(
2009. okt. 13. 08:00
 9/9 anonim válasza:
a csoki boldogság hormont kedvel. Jobb lesz tőle az ember kedve. A lányok általában többet esznek csokit, többet stresszelnek, mint a férfiak azon okból, hogy az érzelmeket gyakran eltúlozzák. :) Valakinek már rögeszmés cselekvés a csokoládé evés pl dolgozatok vagy stresszes helyzet előtt, mert a csoki gyorsan emésztődik és az adrealin szintet is felnyomja :)
2009. okt. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!