Miért tartott fél órán át a vérvétel?
háromszor szúrtak, plusz mire lejött négy ampulla vér, az tartott ennyi ideig, nem találtak vénát, meg állítólag kemény is volt, és a negyedik ampullába már vért is alig tudtak levenni, de nem akartak még egyszer megkínozni.
Mi oka lehetett ennek?
Az egyik ok az lehet, ha pl. olyan ember vagy, akinek alig látszanak az erei, és nehéz megtalálni a vénádat, vagy pl. erős bagós, aki nem tegnap óta bagózik. Ilyen esetben a kor is nagyon számít (nem írtad, hány éves vagy).
Valószínűleg leginkább az volt a baj, hogy ügyetlen volt a vért levevő személy.
előtte megittam egy liter vizet amíg odaértünk, szóval nem hiszem, hogy a vérsűrűséggel lett volna gond. Cigizni nem cigizek, és huszonkét éves voltam. Csak a második nővérke tudta levenni, de ő is kínlódva.
Azért kérdeztem rá, hogy itt valaki esetleg tud-e magyarázatot.
egy egyszeru utcai ember le tudna venni egy vert,.nem a szemelytol fugg....megsugom, nem ezert ulok 3evig a suliba...valoszinuleg suru mert nem iszol eleget
egy apolo tanulo
Szimplán nem látszódnak rendesen az ereid. Ha jó mélyen vannak, nehéz megtalálni.
Van ilyen....
1liter vér nem elég,főleg nem ilyen melegben
vérvételnél/véradásnál kell legalább 2liter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!