Eosinophil érték 6.9. Ez nagyon magasnak számít?
Figyelt kérdés
Visszamentem a háziorvoshoz, azt mondta ez teljesen normális, mindenkinél magasabb mint a megadott tartomány, mert a labor ad meg szűk tartományt, nem én vagyok beteg... Nekem ez elég érdekes magyarázatnak tűnik. Amúgy a lapon a normál érték 0-3 között van. Utánanéztem neten is, mindenhol más tartomány van megadva, de a 6.9 azok között is magasnak számít..ilyenkor mit tehetek?2013. jún. 19. 10:55
1/1 anonim válasza:
Nekem csak 2%, szóval nem mindenkinek ennyire magas.
De az tény, hogy másutt 6-7 százalék a felső határ.
Az Eosinophil egyébként allergia és parazitafertőzés esetén szokott magas lenni. Van okod bármelyikre gyanakodni?
Ha biztosra akarsz menni, akkor csináltass egy vérképet egy másik laborban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!