Ez most akkor melyik betegség lehet? Ahány doki.
Figyelt kérdés
Szóval egy éve kimutattak hipertireózist, ami 2012 végére elmúlt. Utána kialakult nálam egyfajta pánikbetegség, valamint hipochondria. 1-2 hónapja voltam a háziorvosomnál emiatt, ő adott vasat (mert vashiányom is van) de a labor nem mutatott ki mást. A szívem sokszor gyorsan ver, bár anyukám azt mondja, neki alapból 90 körül van a pulzusa. Szóval eléggé ingerelhető vagyok, nem tudok sokat mozogni és elég gyors a pulzusom. Hozzá kell tennem, hogy napi szinten foglalkozom ezzel sajnos, rémálmom, hogy valami szívbetegségem van... Egy másik doki szerint depressziós vagyok és szorongok. Most akkor ez mi? pajzsmirigy, depresszió, hipochondria vagy más?...2013. jún. 18. 16:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!