Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gerincműtét után milyen...

Gerincműtét után milyen gyógyszereket kell szedni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 18. 13:59
 1/7 anonim válasza:
Ha minden rendben van akkor semmilyen de én még miután hazaengedtek 1-2 hétig rendszeresen fájdalomcsillapítókon éltem.
2013. jún. 19. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem gyulladáscsökkentőket, csont erősítőt, meg valami olyat, hogy ne lökődjön ki az implantátum. Neked mlyen műtéted volt?
2013. jún. 20. 16:21
 3/7 anonim válasza:

Egyáltalán nem mindegy,hogy milyen gerincműtétről van szó.Engem spina bifidával műtöttek többször is,de gyógyszert sosem kaptam utána,csak kül. kenőcsöket.

Ha neked implantátumot raktak be az egészen más tészta.Az én bajommal úgymond nem tudtak volna nagyon mit csinálni,akkor ha probléma lép fel,az implantátum más.Erről dokit kéne kérdezni :)

2013. jún. 21. 10:33
 4/7 anonim válasza:
Ha implantátumról beszélünk nekem platina rudak és csavarok rögzítik szinte az egész gerincemet a gerincferdülésem miatt de ezektől a ferdülés szinte 100%-an eltűnik :)
2013. jún. 22. 17:20
 5/7 anonim válasza:
Az inplantátum nem lökődik ki csak úgy.
2013. jún. 22. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lökődik ki, de allergiás lehetek.
2013. jún. 23. 15:23
 7/7 anonim válasza:
Ennek nagyon kicsi az esélye.
2013. jún. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!