Mik ezek a kiütések a hasamon? (kép)
Először allergiák témakörbe akartam írni, de nem tudom, hogy ez az-e. Fogalmam sincs mi lehet. Kis piros foltok, egy nagyon kicsit púpos is, érzem ha végigsimítom a bőröm. Csak a hasamon vannak, máshol nem. Egyáltalán nem fáj, nem érzek semmit, nem viszket. Nem használok semmiféle új tusfürdőt, testápolót, parfümöt stb.-t. Új ruhám sincs, ami esetleg okozhatná. Nincs ötletem. Vártam pár napot, de nem múlt el. Kb. 2-3-4 napja vannak ezek a kiütések. Egy hete a bal oldalamon lett egy ugyanilyen piros folt, de egy picivel nagyobb, mint a képeken lévők, kb. 2 cm átmérőjű, ekkor még sehol máshol nem volt. 1-2 napra rá tele lett velük a hasam. Nem szeretnék vele orvoshoz menni, remélem tud valaki segíteni.
A kép: [link]
Nekem is szokott ilyen pöttyöm lenni,combon,karon,pocin!
Nekem a naptól van,mivel nap allergiám van,sajna!
De persze ez nem jelenti azt,h neked is naptól van!Én helyedbe elmennék orvoshoz!
Bőrgyógyászat
Akár bárányhimlő varicello is lehet
Fürdök rendesen.
Eddig nem voltam napallergiás, nem hiszem, hogy az lettem. nekem csak a hasamon van, máshol nem.
Lázat bár nem mértem, de szerintem tuti nincs.
A bárányhimlő varicello nem tudom mi, de bárányhimlős már voltam, az meg csak egyszer szokott lenni az ember, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!