Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A BNO kódok tényleg nemzetközi...

A BNO kódok tényleg nemzetköziek? De akkor miért BNO? Mi ennek az angol megfelelője pl?

Figyelt kérdés
esetleg valaki linket tudna egy angol nyelvű osztályozásról?

2013. jún. 16. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

de komolyan, mintha óvodában lennénk ...

igen, tudom, tán magam is kitalálom, hogy a BNO az a magyar rövidítés, csak nem ez volt a kérdés. de ha ennyire szájbarágósnak kell lenni, akkor íme a kibővített, 02-es verziója a kérdésemnek:

Tehát a BNO kódokat hol találom meg teljes egészében, táblázatba foglalva (mondjuk leginkább pdf-be) angolul, és egyben latinul is? Ez utóbbi már csak a gyönyörök netovábbja lenne, mert az utóbbi időben sajnos nálunk is nagyon áttértek a sokszor igen pontatlan magyar megnevezésre, ezért akarnám elmenteni, amíg lehet egyáltalán, az eredeti latin változatot is.

Csak azért is végignéztem az eddigi linkeléseket de semmi újdonság nem volt benne, nagyon köszönöm. Ha valaki tud értelmesen is válaszolni, megköszönöm.

De még azt is hozzáteszem, hogy nehogy ilyen wikipédiás szintre süllyedjünk ... valami szakmai linket ellenben megköszönnék!

2013. jún. 17. 17:20
 12/13 A kérdező kommentje:
igen, a 6-os oké, csak az se teljes és nem pontosan arra válasz, amit szerettem volna. és ne viccelj már ezzel, persze nagyon jó dolog a tanulás, tudod egy pár diplomáig nekem is volt hozzá türelmem, de ha mindenre szánnék pár napot, amíg "utána járok", akkor szép világ lenne. Hidd el, el tudom dönteni, mi az, aminek utána szeretnék járni, és mi az, amit készen akarok, mert egyszerűen se idő se energia rá, se értelme egyébként. Főleg nem, amikor ennyire lexikális "tudásról" van szó. Gondoltam,ha valaki netán napi szinten az angol verzióval dolgozik, annak nem kerül sokba belinkelni. ennyi.
2013. jún. 17. 17:24
 13/13 A kérdező kommentje:
ja egyébként kösz, azóta már nyilván megvan kinyomtatva is, szal már nem aktuális a "segítség"
2013. jún. 17. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!