Régóta ekcémás vagyok a kezemen jártam már rengeteg magán és nem magán dokinál megvettük a drága krémeket egyik se segitett, de mostanában nem jött elő és ma reggelre nagyon elő jött a kezemen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 09:37
1/2 anonim válasza:
Ökonet szappan. Próbáld ki. Nekünk nagyon jó volt. 600-700 ft között van.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is így voltam sokáig, jártam magándokinál, sztk-ban, ezerfélét kipróbáltam, de nem igazán segített semmi nekem sem. A végén már a tenyeremen is kijött, és semmitől nem javult, hiába írták fel a legkülönbözőbb kenőcsöket meg gyógyszereket. Akkor találkoztam egy ismerősömmel (természetgyógyász egyébként), ő azt mondta, úgy gondolja, ezt candida okozhatja. A vérvizsgálat sajnos igazolta is, úgyhogy 1 év szigorú candida diéta következett, viszont az ekcéma nyomtalanul elmúlt. És azóta sem jött ki, pedig már majdnem 2 éve nem diétázom, nem kenem, semmi.
Szóval lehet érdemes lenne ebben az irányban is vizsgálódni. Nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!