Miért zúg a fülem már kb. két hete és miért nem hallok vele rendesen?
kb. Két hete zúg a fülem, és alig hallok vele. az utobbi hónapokban gyakran megesett h néhány napig zúgott, és halkan hallottam. de most már kb. két hete ilyen. hol a jobb, hol a bal volt ilyen, vagy egyszerre mindkettő. de általában mindig helyrejött néhány nap alatt. most viszont nem akar elmúlni.
Néha, amikor ez megtörtént, nagyon sok volt a zsír a fülemben. de most nem igazán. mégis alig hallok a bal fülemmel már két hete és folyamatosan zúg.
Mit tehetnék? nem akarok fülészetre menni, nem akarom h kitisztítsák a fülemet, mert az nagyon rossz, már voltam ilyenen régebben. esetleg nincs valami megoldása valakinek? pl. mi lenne ha melegítenék sót, beletenném ruhadarabba, összekötözném és a bal fülemre tenném? felolvasztaná a fülzsírt és kifolyna talán. jó ötlet? vagy ti mit csinálnátok/csináltatok ilyen esetben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem már egy Hónapja cseng a fülem pont ahogy neked is.
Amiket csináltak, és ami kiválthatja:
Kimosták a fülem, fullon volt zsírral, mégsem lett jobb.
Amúgy nekem nem volt gáz, nem fájt semmi..
A meleg só nem fogja kiolvasztani, lehet hogy ront még rajta, ha gyulladásból eredő az ok.
Aztán nyakcsigoja kopás.
Méniére szindróma, amit a legegyszerűbb modon te is tesztelhetsz: Becsukod a szemed, előre nyúnjtod mind két karod, kihúzod magad és csinálsz egy 360 fokos fordulást balra, majd jobbra.
Ha közben megszédülsz akkor az a baj.
Lehet a stressz is.
Lehet gyógyszer mellékhatás.
A felgyülemlett fülzsír is okozhatja.
Vagy az agyi folyadék nem megfelelő áramlása.
Vérrög az agyban.
Szóval hétfőn szépen elmész az orvosodhoz, és azzonal megnézeted magad, mert ez nem játék!
Nekem folyamatban van a vizsgálat, de még nem tudják miért van, nagyon sok gyógyszert is szedek, de mindet lecserélték, és attól sem lett jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!