Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idegességnél szúr, mar,...

Idegességnél szúr, mar, kivörösödik a bőröm, mi ez?

Figyelt kérdés

Ha ideges leszek, valaki felbosszant azonnal elkezdek érezni egy szúró, viszkető hatást a bőrömön, szinte mindenhol. A mellkasomon, hátamon, lábamon, vállamon. Vakarom és rosszabb lesz, kipirosodik. Edzésnél is ez van, ha valami mozgást kezdek el, amitől izzadnom kéne, akkor megint érzem ezt az irritációt. Érdekes, hogy 20 perc után, már elmúlik és elkezdek izzadni. De addig 1 csepp sem jön ki belőlem, amikor nem mulik el a fájdalom.

Allergiás nem vagyok, teszten voltam már. Krémeket is próbáltam de nem segített. Ha hideg vízzel öblítem le bőröm, miközben éget ez a szúrós nyavaja, akkor pedig olyan lesz a bőröm mintha összecsípte volna a csalán. Néha libabőrös leszek a szúró fájdalom alatt.

Ötletek? Nagyon zavar, kérem aki, segítsen.

2013. jún. 14. 15:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is pontosan ugyan ez a bajom, az izzadással köthető szoros kapcsolatba. A "betegség" neve: melegkiütés
2015. júl. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!