Mitől fájhat a vállam, és mivel tudnám orvosolni? Tudom, hogy el kéne menni egy dokihoz, de nem szoktam minden semmiségért odaszaladgálni, és órákat se szeretek várni.
Figyelt kérdés
41 éves vagyok,de nehogy azt mondjátok,azért fáj,mert öregszem Hasznos tanácsokat várnék,nem kioktatást.Akinek volt már ilyen problémája,azoktól várnék hozzászólásokat.2009. okt. 10. 10:34
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy sok minden miatt fájhat. És ettől függ a gyógyítás is. Azt pedig csak orvos fogja neked megmondani, hogy ízületi gyulladásod van-e, vagy izomhúzódásod, vagy izületi kopásod, részleges szalagszakadásod, szalagnyúlásod....
Én a helyedben, ha hosszabb ideje fáj, akkor elmennék, emrt ezek az idővel csak rosszabbak lesznek és egyre nagyobb a vissza nem fordíthatósága. Tehát, ha későn mész már nem lehet teljesen helyrehozni.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ha szàmitogéppel dolgozol, akkor amiatt is fàjhat,itt egy cikk a sok közül: [link]
Kenegesd Voltaren doloval, ha nem mulik akkor màr valoszinübb a porckopàs!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!