Lehet kapni patikában vércsoport meghatározó tesztet?
Nem tudom, de az orvos ingyen megcsinálja, illetve ha elmész vért adni, ott is ingyen van.
Szerintem patikába nem adnak ki ilyet, legalábbis mikor én kerestem nem találtam :(
Nah, találtam. 25-ös csomagban lehet venni és 11460 Ft-ba kerül.
Hát igazából nem kell érte vér is adnod, mert előbb nézik meg a vércsoportot, meg hemoglobin szintet. Ezalatt pl simán kiszűrhetnek, hogy nem adhatsz vért, vagy te is meggondolhatod magad, hogy mégsem, rosszul vagy, stb. Szemétség, de pl ez is egy módja annak, hogy meg tudd a vércsoportod, véradás nélkül, ingyen és bérmentve.
De amúgy ez csak egy ötlet, bár elég cigány dolognak tartanám, ha valaki mégis megcsinálná.
Amúgy egy darabot sehol nem lehet kapni, csak külön több darabos kiszerelésben, orvosoknak.
Serafol a neve, kórházakban használják. Még nem hallottam róla, hogy valaki saját célra venne ilyet, és teljesen biztos, hogy egy darabot nem fognak adni.
De azt se értem, hogy gondoltad. Talán értesz a vércsoport meghatározáshoz, vagy hogy fogod tudni leolvasni az eredményt, mert még a kórházban is előfordul, hogy nem mindig látszik teljesen biztosan a kicsapódás és további teszt szükséges. Nem olyan egyszerű ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!