Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyit szabad bevenni a...

Mennyit szabad bevenni a Frontinból?

Figyelt kérdés
Megállás nélkül tanulok a vizsgámra és teljesen ki vagyok készülve idegileg.. nem tudok aludni. Olyan hajnali 5-6 körül már sikerül de aztán kelek is fel egyből. Kaptam Frontint (0,5 mg). Egyik este bevettem este egyet de semmi nem változott.. Kettő már ki fog ütni valamennyire? Kérlek írjatok valami tanácsot.. mennyit vegyek be, hogy ki tudjak kapcsolni egy kicsit?

2013. jún. 11. 04:08
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nem javaslom a Frontint, mert benzodiazepin lévén amnéziát okoz (ha nem is minden esik ki, az új információ bevésődését egyértelműen megnehezíti). Másrészt nem jó, ha a napi ritmusod ennyire felborul, mert a vizsgák általában "emberi" időpontokban vannak, és pont akkora ütöd ki magad, mire a csúcson kellene lenned. Azt javaslom, írass fel Stilnoxot (zolpidem) a háziorvossal (ez altató szer, kisebb a rászokás veszélye, mint a Frontinnál, és ébredés után nincs maradék hatása, ergo reggel tanulásra kész leszel - nem véletlenül ez az egyetlen hatóanyag, amit a NASA is engedélyezett az űrhajósoknak, amennyire tudom). Szóval teljesen megértelek, én is voltam egyetemista, és egy-egy meredek szigorlat előtt átmentem ugyanezen. A koleszban nálunk is kézen-közön járt a Frontin, de nem volt jó. Tapasztalatból mondom, hogy ne Frontint használj, hanem menj el emberi időben aludni, és előtte fél órával vedd be a Stilnoxot. Tanulni pedig nappal tanulj.
2013. jún. 16. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha aludni akarsz és csak az miatt kell akkor én sem ajánlom. Sőt rendszeresen nagyobb mennyiséget hosszútávon semmiképp mert hozzászoksz és napi 20- 25 szem 05-ös frontin fog kelleni ahhoz ami másnak 2x1 vagy 3x1 pl pánikbetegség esetén. Bennem most 12 db 0,5-ös frontin van mégsem birok elaludni. Este vagyis délután 18:00 fele bevettem 4 db-ot attól elaludtam most hajnali 1 fele ébredtem fel és nem tudtam vissza aludni 2-esével bedobáltam a frontinokat vártam kb negyed órát de semmi utána még kettő stb. most már 8 van bennem hajnal 1 óta a 0,5-ös frontinból de még mindig semmi. Többet nem nagyon akarok bevenni gyomormosásra semmiképp nem megyek és nem tudom hogy mekkora dózisnál kezdenek el mosni. kb csakannyit érzek most hogy kib*szottul szédülök ha felállok és tántorgok mintha be lennék b*szva.Nem jó ez ne csináljátok 1-1 alkalommal elmegy pl családi problémák esetén ha aludni akarsz mert jobb ha lefekszel mintha valami mást csinálnál.... Sorry a helyesírási hibákért ha van probáltam odafigyelni
2015. szept. 9. 03:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha aludni akarsz és csak az miatt kell akkor én sem ajánlom. Sőt rendszeresen nagyobb mennyiséget hosszútávon semmiképp mert hozzászoksz és napi 20- 25 szem 05-ös frontin fog kelleni ahhoz ami másnak 2x1 vagy 3x1 pl pánikbetegség esetén. Bennem most 12 db 0,5-ös frontin van mégsem birok elaludni. Este vagyis délután 18:00 fele bevettem 4 db-ot attól elaludtam most hajnali 1 fele ébredtem fel és nem tudtam vissza aludni 2-esével bedobáltam a frontinokat vártam kb negyed órát de semmi utána még kettő stb. most már 8 van bennem hajnal 1 óta a 0,5-ös frontinból de még mindig semmi. Többet nem nagyon akarok bevenni gyomormosásra semmiképp nem megyek és nem tudom hogy mekkora dózisnál kezdenek el mosni. kb csakannyit érzek most hogy kib*szottul szédülök ha felállok és tántorgok mintha be lennék b*szva.Nem jó ez ne csináljátok 1-1 alkalommal elmegy pl családi problémák esetén ha aludni akarsz mert jobb ha lefekszel mintha valami mást csinálnál.... Sorry a helyesírási hibákért ha van probáltam odafigyelni 22/F
2015. szept. 9. 03:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Mizu?
máj. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!