Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 napja Fastum géllel kentem...

2 napja Fastum géllel kentem be a derekam egy részét és ma szoliba voltam. Lehet valami baja a bőrömnek?

Figyelt kérdés
Tudom el kellett volna olvasni, de már többször is használtam ha fájt a derekam. Egész véletlenül a kezembe került az imént doboza és látom azt írja hogy nem lehet sem napozni sem szoláriumozni 2 hétig. Az orvos sem tájékoztatott erről amikor felírta. Nem érzek ott semmit, lehet valami baja bőrömnek vagy ez inkább egyén függő? Egyébként barna bőrű vagyok és nem szoktam leégni.

2013. jún. 10. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván te sem tájékoztattad a dokit, hogy szolizni akarsz. Rosszul tudom, hogy szoli előtt semmilyen krémet nem lehet használni?

Nyilván azért nem lehet napozni meg szolizni, mert fényérzékeny lesz a bőr. Lehet bajod, de nem biztos, hogy lesz. Ha bármit tapasztalsz, fordulj bőrgyógyászhoz.

2013. jún. 10. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha lenne belőle baj akkor az már látszódna szerintem. Nekem egyszer égett bele parfüm a mellkasomba, az már pár óra múlva látványosan kiabált orvosért. Figyeld a derekad és ha valamit észreveszel inkább menj dokihoz.
2013. jún. 10. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet szoli előtt krémet használni, pl. fényvédőset, vagy kimondottan szolizás előttit, amit ott lehet a helyszínen megvenni.

1 hónappal ezelőtt írta fel ezt a krémet állkapocs ízületi gyulladásra, ami a huzattól lett és akkor a fülem melletti részt és oldalt az arcomat kellett kenegetni vele. Így ha én kimentem a lakásból, akkor nyilván érte a nap az arcomat, már jó idő volt 1 hónappal ezelőtt is. Azért mondom hogy nem tájékoztatott erről, mert azért az arcukat nehéz "eldugni" a nap elől.

Nem látni semmit a derekamon, nem is érzek ott semmi. Szóval nem lett semmi még eddig, akkor szerintem már nem is lesz. Legalább is remélem :)

2013. jún. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!