2 napja Fastum géllel kentem be a derekam egy részét és ma szoliba voltam. Lehet valami baja a bőrömnek?
Nyilván te sem tájékoztattad a dokit, hogy szolizni akarsz. Rosszul tudom, hogy szoli előtt semmilyen krémet nem lehet használni?
Nyilván azért nem lehet napozni meg szolizni, mert fényérzékeny lesz a bőr. Lehet bajod, de nem biztos, hogy lesz. Ha bármit tapasztalsz, fordulj bőrgyógyászhoz.
Lehet szoli előtt krémet használni, pl. fényvédőset, vagy kimondottan szolizás előttit, amit ott lehet a helyszínen megvenni.
1 hónappal ezelőtt írta fel ezt a krémet állkapocs ízületi gyulladásra, ami a huzattól lett és akkor a fülem melletti részt és oldalt az arcomat kellett kenegetni vele. Így ha én kimentem a lakásból, akkor nyilván érte a nap az arcomat, már jó idő volt 1 hónappal ezelőtt is. Azért mondom hogy nem tájékoztatott erről, mert azért az arcukat nehéz "eldugni" a nap elől.
Nem látni semmit a derekamon, nem is érzek ott semmi. Szóval nem lett semmi még eddig, akkor szerintem már nem is lesz. Legalább is remélem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!