Ha csuklok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már ittam vizet, befogtam az orromat, de semmi sem segít!!..Mit csináljak??2013. jún. 10. 12:20
1/2 anonim válasza:
Apukám pontosan 7 korty vízre esküszik.. de orr befogása és iváson kívül nincs több trükköm nekem sem.
2/2 anonim válasza:
Az orr befogása nem jó, a lélegzet visszatartásának az a célja, hogy a görcsben álló rekeszizmot befeszítsük. Jó nagy levegőt beszívni, lenyomni a hasba, nem a mellkasban tartani, és tartani, tartani. Ezt többször is lehet, ha nem múlik el. (Pont olyan, mint éneklésnél is megfelelő hangképzés: a derekad felé érezd a levegő beszívását, énekléskor meg felfelé nyomódjon a hasadból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!