Igaz az, hogy a vörösbortól hamarébb megjön a menzesz, és ha már megvan, akkor a citromlétől hamarébb elmúlik?
Nem. Tegnap is nem és a múlt héten is nem. Miért kell ezt naponta megkérdezni?
Ez hormonális folyamat, csak hormonok befolyásolják.
Akkor én folyamatosan menstruálnék, mert kétnaponta iszon vörösbort.
Télen pedig senki nem menstruálna, mert mindenki citromos teát iszik.
nem arról beszélek,hogy akkor jönne meg,ha nemkéne.vagy hogy valaki 11 évesen azt igya abban a reményben,h. megjön -.-
nem kell provokálni
arról beszéltem,h. akkor ,ha már mensturálsz,és pár nappal előbbre hozza
A barátnődnek pontosan ugyanannyi esze lehet, mint annak, aki ezt a f*szságot kitalálta.
Dobjatok össze egy élettankönyvre (könyvtárat nem ajánlok, úgyse látogatnátok), és fussátok át a női nemi működésről szóló fejezetet. Sok újat fogtok benne olvasni.
Dehogy használt a barátnődnek.
Ugyan magyarázd már el akkor nekem légyszives, hogy milyen anatómiai folyamat zajlik le a szervezetedben, aminek következtében a vörösbor befolyásol egy hormonális folyamatot?
utállok olyan megjegyzést,h. "biztos nem használnátok" csak azért kérem szépen,mert valamiben TÉVEDEK,már hülye vagyok? a sok értelmes ember -.-
igenis imádok olvasni,rengeteget olvasok,és ha hiszed ha nem,tudok minden szükséges dolgok erről a témáról,ez kimaradt.hát bocsánat,emberiség ellen elkövettem egy bűnt...röhelyes -.-
dolgot*
előítéltek...mert ti biztos sosem tévedtek..vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!