Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kérek szépen valakit írjon...

Kérek szépen valakit írjon privit! Nagyon sz@rul lettem hogy bevettem ennyi gyógyszert (15-16db) Szóljak valakinek? Vagy feküdjek le inkább aludni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 21:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! :( <3 Anyám az már beíratott a pszichiátriára szval már m1.. olyan agresszív lettem ettől a sok szartol hogy az üveg ajtóba beledobtam a fésűm.. (persze anyával nagyon brutálisan össze vesztem) ebből következően jött hogy bevisz. :( Vagy lehet jön a nevelői , de én csak felakartam hívni a figyelmét hogy egy kicsit is csak figyeljen jobban rám meg foglalkozzon de nem jött be úgy látom ://
2013. jún. 9. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy anyukád többet foglalkozzon veled, kérd meg, hogy üljetek le egyik este kicsit beszélgetni. Mondd el neki a problémáidat, érzéseidet, vágyaidat,- kérj tőle segítséget. Normális hangnemben. Ne úgy hívd fel a figyelmet magadra, hogy ilyen hülyeségeket csinálsz, hanem viselkedj éretten. Ezt jobban fogja édesanyád is értékelni. Ha pedig ez nem működik, hogy normálisan kéred, őt kell beutalni, nem téged.
2013. jún. 9. 13:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Már sokszor próbálkoztam :(
2013. jún. 9. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:
De nem elégszer! Mutass példát, hátha észhez kap. Ne add fel!!!
2013. jún. 9. 23:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Annyira szar érzés tönkre tenni magamat.. semmi se javul akárhánsszor próbálok nyugtatatózni akármilyenn fajtából mindig felkelek. Elnézést a helyesírásomért de elég homályosan látok :(
2013. jún. 10. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!