Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Térdfájdalom, mit kezdhetnék...

Térdfájdalom, mit kezdhetnék vele, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hete kezdtem újra futni napi szinten(egy év kihagyás után), viszont tegnap valamiért nagyon megfájdult a térdem. bemelegítettem rendesen, lenyújtottam a végén, meg nem erőltettem magam, tehát nem értem miért fáj. A jobb térdkalácsom alatt a belső oldalon fáj, de nagyon. Mi lehet szerintetek? A szalagomnak nem tetszett valami, vagy más az oka a fájdalomnak? Egyáltalán mit lehet tenni ilyenkor? Pihenni nem nagyon tudok, mert hajt a mozgás vágyam "sajnos".

Dokihoz megint csak nem tudok menni, (ezért is kérdezek itt, hátha fájt már valakinek ugyanott, s tud tanácsot adni) mert a munkahelyemen nagy a szükség rám, délután ha végzek meg már nincs doki sajnos.

2013. jún. 8. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvos és vizsgálat nélkül nem lehet megmondani mi bajod van. Lehet szalag,ízület. Az a gond,h minden esetben pihentetned kéne a térdedet, kenheted gyull.csökkentő,fájd,csillapító krémmel(Voltaren,Fastum,stb.)Vehetsz be gyógyszert is(a Voltaren dolo recept nélküli),de az a baj,h ha esetleg elnyomod a tüneteket és nem pihensz rá,mert nem fáj,esetleg nagyobb bajt csinálsz. Ha mindenáron mozogni akarsz,akkor ússzál,v. kerékpározzál. Azok nem terhelik a térdet.
2013. jún. 8. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én homeopátia rajongó vagyok, többet kellene tudnom a térdkalácsodról. Például:

"Fájdalom, ami megakadályozza, hogy a beteg járjon: Acidum nitricum."

de

"Mintha kificamodott volna: Gelsemium."

és akkor a megfelelő szerből CH9-es potenciált kell szopogatni naponta egyszer 5 globuluszt.

Milyen más tüneteid vannak még? (a testeden máshol)

2013. jún. 9. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!