Mi visz rá valakit, hogy urológus legyen?!
Komolyan érdekel, de kerüljük el a "gyógyítani akar" típusú sületlen válaszokat!
Köszi.
Ez érdekli az emberi szervrendszerek közül.
Amúgy nem, az orvosok nem viszolyognak a faszoktól, és nem dobnak hátast, ha meg kell fogni egy prosztatát a seggeden át.
Ok
Ezt értem.
De az orvos is ember.
Meg én is.
Én viszolygok tőle.
Ő MÉÉÉÉR NEM?!
Minden orvosnál meg van, hogy melyik szervrendszer érdekli. Az urológust a vizeletkiválasztó-és elvezető rendszer, ezért lesz az... A prosztatavizsgálat csak egy része.
Ugyanolyan szervrendszer ez is, mint a keringés rendszer, reproduktív rendszer vagy az emésztő rendszer stb. Akkor már az is lehetne kérdés, hogy miért lesz valaki kardiológus, nőgyógyász, andrológus vagy belgyógyász...stb. Egyszerűen ez a szakterület érdekli. A fent említett szervrendszerek betegsége esetén is igen sok eléggé kellemetlen vizsgáló módszer van.
Én pl. azt nem értettem soha, hogy hogyan lehet kedvelni a matematikát és mi visz rá valakit, hogy matektanár legyen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!