Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet attól ha...

Mi bajom lehet attól ha szúnyog riasztót szipuztam?

Figyelt kérdés

Véletlen belement a számba és a szemembe. Fáj a fejem és szédülök, kicsit levegőztem is már. Lehet valami komoly következménye? Mit tegyek hogy jobban legyek?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT!köszi

2013. jún. 8. 00:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy írod mintha 1 fajta szúnyogirtó lenne a világon. Olvasd el a cimkéjét, rajta van hogy mit kell tenned ilyen esetben. Minimum az hogy kimosod a szemed, utána nézel a hatóanyagnak google segítségével, szólsz szüleidnek hogy figyeljenek rád.
2013. jún. 8. 01:07
 2/6 A kérdező kommentje:
2013. jún. 8. 01:10
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt azt írja hogy belélegzésnél lehetnek olyan panaszok hogy szédül az ember, nehezen kap levegőt, hány. Azt tanácsolják hogy menjen friss levegőre és hívjon orvost az ember.

Ezeket tartalmazza:

Imiprothrin (0.100%), Cypermethrin (0.100%).

Első:"Az emberekre nézve alacsony veszélyességű, rovaroknál azonban paralízist okozó neurotoxinként viselkedik."

Második:"A cipermetrin akut toxicitása alacsony emberre nézve, ám hormonkárosító és kromoszóma-rendellenességet kiváltó hatása aggodalomra ad okot." Itt a második szerintem nem érint egyszeri eset miatt.

Amúgy hogy sikerült telibe fújnod vele magad?

2013. jún. 8. 01:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt hittem a sötétbe, hogy olyan mint a WC spray, hogy felfele fúj, és pont a pofámba nézet..

2013. jún. 8. 01:46
 5/6 Salx Narval ***** válasza:
Feltételezem azonnal kimostad a szemed és friss levegőre mentél. Nem hinném, hogy ez-az egy "spricc" a kellemetlenségen kívül mást is okozna, mostanra már tünetmentesnek kell legyél, ha nem így van, menj az ügyeletre.
2013. jún. 8. 04:06
 6/6 A kérdező kommentje:
lefeküdtem aludni, már jobb, köszi!
2013. jún. 8. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!