Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet cukorbetegség?

Ez lehet cukorbetegség?

Figyelt kérdés

kb 3 napja állandóan \'szomjazom\', muszáj innom. naponta kb 8-9x járok wcre. reggelenként alig bírok felkelni, pedig eddig szinte kiugrottam az ágyból. keresztanyum is cukorbeteg, bár szerintem ez nem számít. 56 kiló vagyok, szal nemvok túlsúlyos.

szerintetek menjek el orvoshoz, vagy felesleges?

2009. okt. 8. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Nem én vagyok a te embered, nem tudom a választ. De énis hasonló problémákkal kűzdök, úgyhogy szurkolok hogy kiderüljön valami! ;)
2009. okt. 8. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
hat szerintem menjel el orvoshoz mindenkepp!!!!! kesobb megbanod ha nem ezt teszed..az en baratom 25 eves es 4 eve cukorbeteg..ugyanezekkel a tunetekkel kezdte mint te, csak szomjazott,rengeteg vizet ivott, es csak fogyott..de persze nem ment orvoshoz mert biztos h nincs semmi baja, aztan oda kerultunk h reggel alig tudott felkelni, ha lepcsokon kellett menni valahova egyszeruen nem birt felmenni, nagyon faradt es kb.15-20 kilot fogyott, de persze akkor is csak akkor vette ra magat h kivigyuk a korhazba amikor mar a laba folyamatosan gorcsolt, a szaja ki volt szaradva es fekudt az agyba mert egyszeruen nem volt ereje meg felkelni se...es persze amikor kivittuk a korhazba az 5-szor magasabb volt a cukra mint egy normalis embernek, az orvos mondta is h meg egy fel ora es komaba esett volna. ugyhogy en kerlek h menj el minel hamarabb az orvoshoz, mert mi is megelozhettuk volna ha egy kicsit tokosebb ember lett volna, es annyira nem felt volna!!!azota se sikerult meg stabilizalni cukrat..sajnos, de foleg ha Mo-n elsz akkor teljesen masak nektek a lehetosegeitek is!
2009. okt. 9. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!