Milyen hashajtott szedjek? Amit vizben is fel lehet oldani
Figyelt kérdés
Olyan hashajtott kellene be vennem amit vizben megtudok inni vagy eltudom szopogatni mint tablettát (tehát nem kell lenyelni) Miket tudtok ajánlani , köszi ellöre is2009. okt. 8. 15:08
1/5 anonim válasza:
Laevolac mi a babánknak adjuk nagyon jó, felnőtteknek is lehet szedni! Vízben, tejben bármiben lehet oldani. Remélem tudtam segíteni!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és ezeket vény nélkül lehet kapni ? (gondolom a teát igen ,gyogynövényesnél :) ) A másik hogy nekem valami erös kellene ami hamar hat ? és menyi kell belöle egy 20éves szervezetnél (férfi) ?
2009. okt. 8. 15:19
4/5 anonim válasza:
A Guttalax jó megoldás lehet, mert annyit csepegtetsz, amennyit szeretnél, ki kell próbálni, hogy mennyi hat, az átlagos adagolás 10 csepp körül van. Ja, és nincs íze.
5/5 anonim válasza:
Szia
Első vagyok a Laevolac vény nélkül kapható nem is olyan drága és nagyon hatásos! Felnőtteknek nem tudom, hogy kell adagolni, de a tájékoztató benne van és nagyon részletesen le van írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!