Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit mondjak az ovosnak?

Mit mondjak az ovosnak?

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom, de egész héten nem voltam suliba, és szükségem lenne igazolásra. A probléma az, hogy Szeptemberbe már elég sokszor voltam nála, és ezt pofátlanságnak tartom. (Légszi csak normális válaszokat)
2009. okt. 8. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy hasmenésed volt egész héten.
2009. okt. 8. 09:00
 2/8 A kérdező kommentje:
MIndig ezt mondom, :D, illetve azt hogy szédültem, és hogy hányingerem van. ^^ valami újabb kéne
2009. okt. 8. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem teljesen mindegy? Az orvos úgyse hülye, vágni fogja mi a helyzet, hiszen a betegek a betegség KEZDETÉN mennek orvoshoz.
2009. okt. 8. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
mondd hogy becsípődött a gerinced és felkelni se tudtál. Én már valóban jártam így.
2009. okt. 8. 09:35
 5/8 anonim válasza:
szia!hát szerintemazt semmiképpen ne mond hogy hasmenésed volt mert abbol komoly gond lehet a h1n1 virus miatt:mert ez egy alapvatő tünete!mond hogy nagyon meg voltál fázva és két napig lázas is voltál és nem volt senki aki elkisérjen az orvoshoz!és csak ma tudtál elmenni hozzá......szüleid meg nem engedtek eligy suliba!!hidd el ki fog irni!puszika
2009. okt. 8. 09:37
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek :D

és probáljak meg szinlelni valami tünetet? :D

2009. okt. 8. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Az orvos nem hülye!! Simán vágja hogy lógtál. Tudod mennyi magyarázat volt már:) Az én orvosom akivel dolgozom már nem is figyel oda simán leigazolja annyit szokott kérdezni hogy a szüleid tudják?
2009. okt. 8. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha rendes az orvos semmi szükség színlelésre. Mond el neki,hogy gáz volt a suli és kérnél egy igazolást. Ennyi. Ha nem akkor jobb ha ennyi lógáshoz keresel másikat.
2009. okt. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!