Van mikor hirtelen elkezdek szédülni, és az orvosom sem tudja hogy mitől, a kórházban sem tudták kideríteni ennek az okát, Vajon mitől lehet a szédülés?
szédülés sok mindentől lehet
kevés víz, rossz táplálkozás, alváshiány, stressz
de agydaganat is áll a háttérben...
ha megröntgeneztek, és nem találtak semmit, akkor szerintem nincsen nagy gond, de a szédülés semmiképpen sem jó jel :/
Fontos megfigyelni, hogy milyen helyzetekben jelentkezik a szédülés, mennyi ideig tart, milyen jellegű? Nekem fejfordításkor jelentkezik, pár másodpercig tart és forgó. Egy neurológus azt mondta, hogy ez a benignus paroxizmális pozicionális vertigo. Itt található róla leírás:
De számos oka lehet, pl kevés folyadék bevitele, stressz, stb...Én neurológián voltam vele, betanultam egy gyakorlatsort és elmúlt a szédülésem, bár időnként előjön néha, olyankor csinálom a gyakorlatokat. Érdemes még esetleg gégészetre is elmenni, a fül betegsége is okozhat szédülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!