Szerintetek kövér, vagy sovány vagyok? Merjek felvenni bikinit nyárra?
165 cm vagyok,és 46 kg.Testalakomat nem szeretem,mivel a vállam széles,és a csípőm is viszonylag.Önbizalmam 0,szóval szerintetek kövér,vagy sovány vagyok?Merjek felvenni bikinit?
13/L
Szerintem fogyj még 20 kilót, és úgy már felvehetsz...
Istenem komolyan azt hiszed h kövér vagy?
Én is 165 cm vagyok, és 58 kiló.
Akkor én mit szóljak?
Pedig én sem vagyok kövér.
Nagyon kövér vagy, éheztesd és hánytasd magad...
Most komolyan, mit vársz? Hogy elkezdünk isteníteni, hogy "jaaj dehogy vagy kövér, tökéletes alakod van"? Ebből már az oviban ki kéne nőni.
Egyetértek az utolsóval. Ha családdal vagy (igaz)barátokkal mész, akkor ne érdekeljen, érezd jól magad. Én nagyon kövéren is elmentem még fiatalabb koromban, mert anyámék mentek és én is akartam. Én is égtem, de amúgy senki nem bámult meg, senkit nem érdekelt. Lehet, hogy összesúgtak a hátam mögött, de az meg kit érdekel. Úgysem látom őket többé, meg különben is. Kövér vagyok, strandra mentem, na és akkor mi van? Vagy ha beszólnak, hogy bálna. Na és akkor, bálna, és? Ezeknek annyira nincs semmi értelme, nem kell vele törődni.
Esetleg az osztálytársaktól lehet tartani picit, pl. osztálykirándulásokon. Én olyankor soha nem is mentem be a vízbe (csak általános elején, később soha).
De te nyugodtan menj be bikiniben a strandra bárhol, mert tényleg inkább vékony vagy. Az alakoddal meg nem hinném, hogy viccelődnének. Majd azokat a csajokat lesik, akiket vonzónak találnak (akár téged is ;)). De ha valaki nem 150 kg, tehát nem lóg ki nagyon, azzal nem foglalkoznak. Az, hogy neked kicsit más a testalkatod, nem jelent semmit, senkit nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!