Hogyan keljek fel reggelente?
ugyan az a helyzet velem mint veled.
én azt szoktam csinálni, hogy kelek pl 5kor. akkor beállítom a telefonom 4re, csörög, kinyomom, és rá fél órára megszólal a rádiós-ébresztő. azt is kinyomom, de akkor már annyira magamnál vagyok, hogy tudom, hogy fél óra múlva föl kell kelni.
Én is messzire szoktam tenni, de végigalszom már amíg elmászom érte...:)
Viszont, ha fontos, miért nem alszol már most?:) Könnyebben kelnél.
02:05 nekem 5 különböző zenebona van beállítva, 2-5 perces különbségekkel, és mind ismétlődik pár perc múlva. A mobilomat az ágytól 2 méterre rakom, lábam felőli oldalon, hogy ne tudjak csak kinyúlni érte.
SIMÁN alszom miközben elmászom a telóig, és sorra kinyomom a zenéket, mert onnantól kezdve a kezemben a telefon. Nem is emlékszem legtöbbször, hogy csörgött egyáltalán... 2 percenként kinyomom és észre sem veszem.:D
Szóval továbbra is a korán fekvést javaslom mindenkinek..:D Igyekszem én is alkalmazni.
Tudom, már elkéstem a vàlasszal, de azért leírom. Én úgy csináltam, hogy fel sem húztam az órát. :) Helyette egész este fenn kockultam a gép előtt, de így is elkéstem, mert gondoltam: á, még van idő.
Ha nem segítene semmi, akkor ez szerintem neked bevállna, csak nem tudom, szülők mennyire engednék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!