Bélcsavarodásom van? :O
Figyelt kérdés
kb. 4 napja nem voltam vc-n, és engem általába a kávé meghajt.. ittam egyet, volt is székletem.. de most megint kell, és nem tudok... ls fáj a derekam környékén van valami össze függés? lehet kicsit hülyén írtam le, de elég későn van.. valakinek meg korán.. de még ma nem aludtam, ez miatt!! mi lehet?2013. jún. 1. 05:06
1/7 anonim válasza:
Lehet... Többet kéne tudni az étkezéseidről. eszel rostosat ? Folyadékot? Vegyél a patikába hashajtót. Kr vizet Ferencz József pl. Ha attól sem megy orvos vagy ügyelet
2/7 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nem bélcsavarodásod van! Ezek a tünetei; erős hasi fájdalom, székrekedés, hányás, korgó gyomor.
3/7 anonim válasza:
Bélcsavarodás esetén nem tudnál ide írni, az valami eszméletlen fájdalom. Szorulásod van inkább.
4/7 anonim válasza:
Így van, bélcsavarodásnál egyéb tünetek is vannak,amiket nem tudnál"elnézni". A derekad,hasad fájhat hiszen a teli belek feszítik a környezetet.Ha jól értem volt most székleted és újra kell,csak nem sikerül.Elképzelhető,h vírusos nyavalya miatt fokozottak a bélmozgások,ezért érzed ismét,h menned kell. Lehet,h hasmenésed lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
most elkezdett fájni a hasam, és hányingerem lett...
2013. jún. 1. 18:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!