Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy mondjuk el a papámnak,...

Hogy mondjuk el a papámnak, hogy idősek otthonába fog kerülni?

Figyelt kérdés
Combnyak törést szenvedett párnapja mikor lement sétálni(hiába kérdeztük hová megy nem mondott semmit),és mikor anyukám bement a kórházba azt mondta a kezelő orvosa,hogy nagyon zavart és,hogy már miért nincs már idősek otthonában.Mikor pedig itthon volt a papám semmi baja nem volt,tudott rendesen beszélni mindenkivel tudta,hogy mit csinál.A viselkedésével voltak gondok inkább. Mindig hívogatták össze vissza,hogy "ingyen egészségügyi vizsgálatok"meg ajándékok. Hiába mondtuk neki,hogy átverés az egész,erre a válasza az volt,hogy mi csak irigyek vagyunk mert nem kapunk ingyen mosóport meg stb. Most a kórházban azt mondták,hogy nem beszámítható.
2013. máj. 30. 22:46
 1/9 anonim válasza:
Szerintem kár lenne öreg korára berakni őt! Az anyukád vagy apukád édesapja nem tudom, de kiskorában papád volt az aki gondozta most eljött a viszonzás ideje! A kórházban már biztos elege lett és kicsit habókos lett otthonába majd visszatér a megszokott énjéhez
2013. máj. 30. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan lehet zavart,mondjuk egy agyrázkódástól,ami esés közben érte.

Azért,mert szeret bemutatókra járni,mert úgy érzi,hogy ott csak vele foglalkoznak,ezért nem biztos,hogy otthonba kell mennie.

Várjunk még egy pár hetet,mire az eséstől kitisztul az agya.

2013. máj. 30. 22:54
 3/9 A kérdező kommentje:
A legnagyobb probléma az,hogy bárki vad idegent aki becsönget hozzánk be engedi.Szüleim dolgoznak. Én meg iskolába járok.Maga után nem csukja be az ajtót a wc-t se húzza le ha nagy dolga van, ha szólunk neki elkezd ordibálni. Enni se szokott szinte semmit pedig mindig viszünk be neki kaját,de azt is a szemetesbe ki borítsa...
2013. máj. 30. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne tegyétek őt otthonba! Még ha kicsit zavart is, akkor is sokat számít, ha a szerettei között lehet! Az idősek azért járnak ilyen termékbemutatókra, mert ott törődnek velük. Azért az időseket hívják, mert ők már naivak, nekik csak egy kis szeretet kell, beszélgetés, és már jól érzik magukat.

Higgyétek el, sokat számít, ha gyermekei, unokái, dédunokái között lehet, arra a kevés időre sajnos, ami van.

Én soha nem lennék képes ily módon (semmilyen módon) megszabadulni nagyszüleimtől, szüleimtől!

Sokat áldoztak rám, amikor kicsi voltam, ideje viszonozni! Végülis az öregek már újra olyanok, mint a gyermekek!

2013. máj. 30. 23:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Törődnek velük? A hattyúházból hívogatták mindig nyugdíj után.És mikor elment érdekes módon sose maradt 1 forintja sem!
2013. máj. 30. 23:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Mikor meghalt a mamám,a halála után elhordta minden rossz k..vának. Az egész rokonság megharagudott rá mert amiket a mamámról mondott semmi sem volt igaz.És ezzel is az volt a gond mindenkinek ezt mondogatta még az utcán is ismerősöknek mindenkinek.Sokat segített nekünk,kis koromba óvodába hordott engem is meg a nővéremet is.Nem mondtuk sose,hogy nem segített. De mikor nem evett felhívtuk a körzeti orvost,hogy vizsgálja meg. Az orvos javasolta neki,hogy be utaltassa egy infúzió kúrára, mire a papám azt mondta őt ne utalja be mert kiugrik az ablakon vagy fel akasztja magát.
2013. máj. 30. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. A papát nem szabad kidobni mint egy kutyát, gondozni kell.
2013. máj. 31. 05:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kutyát sem szabad kidobni, őket is gondozni, szeretni kell!!! a Papát is!
2013. máj. 31. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Vannak helyzetek, amikor az idősotthon az egyetlen megoldás. Persze csak a papa beleegyezésével, és mindenképp színvonalasabb helyen, ami egyik sem könnyű..

Akik úgy vélik, ez azt jelenti hogy kidobják, mint egy kutyát, azok nem voltak még ilyen helyzetben.

2013. máj. 31. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!