Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a gerincsérv tünetei?...

Mi a gerincsérv tünetei? Lehet hogy nekem az van?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hipohonder fajta,de érdekelne ,hogy aki jártas benne az szerint sérvem van-e?Az ágyéki csigolyám fáj(L4-5) több éve,változó intenzitással.Ez lefelé sugárzik a lábamon,zsibbadást nem érzek,de ha egy pozicióban vagyok tartósan,utána nagyon fáj ,merev az emlitett szakasz,és a bal lábam alig tudom emelni.Ha sokáig állok,utána alig birok a kocsiba beszállni.Beülni még csak-csak(bár az ijesztő,hogy a kocsi szigetlését kikpottatam a beülési technikámmal-ez ijesztett meg,mert az előző autón nem volt ilyen),de a bal lábam a nadrágszáránál fogva rángatom be.Ki pihenés után javul ,de a bal lábamat a jobb térdemre tenni elég meredek...Köszönöm a segitséget!

Ui.:Tudom orvoshoz menni egyszerübb,de nincs kedvem hozzá,hogy min.3-4 helyen fél napokat üljek,aztán elintézik pihenés,fájdalomcsillapitóval.

2009. okt. 6. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha orvoshoz méssz:háziorvos, ortopédia,röntgen,MRI,ortopédia ,idegsebészet.Eldöntik sérv vagy sem ha igen műtik vagy nem.Ha nem méssz el és sérved van LEBÉNULHATSZ.Menj orvoshoz és várakozz.Szerintem sérv.Anyumnak is van,és nem műthető.
2009. okt. 6. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!