Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetne ezek után köldök pc-m?

Lehetne ezek után köldök pc-m?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve,hogy nincs köldök pc-m ugyanis ki kellett vennem mert már csak a kis bőr tartotta. Nagyon szomorú vagyok miatta mert nagyon szerettem. Van egy kis helye és azon gondolkozom,hogy megint megcsináltatom csak akkor már aranyat raknék bele ami talán nem gyullad be és nem kell kivenni.

2013. máj. 30. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de komolyan mondom: Menj el egy pszichológushoz és kérdezd meg magadtól, hogy miért akarod Te gyötörni a testedet? Rengeteg módon lehet az ember úgy szép, hogy ezzel nem okoz maradandó hegeket. (Az már egy Isteni jel volt, hogy elsőre is begyulladt.) Vannak lemosható (levehető) szép dolgok is, pl.: smink, díszes lánc a derékon, körömlakk, hajfesték, tetoválást utánzó matrica, testfestés stb. Olyan értékes egy egészséges emberi test. Minek tönkretenni? (Állítólag az bántja a saját testét, aki gyűlöli magát. Általában indokolatlanul. Te is?)
2013. máj. 30. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:

22:13

Olyan értékes az emberi lélek, a tiédet ki tette tönkre?

Miért ne lehetne? Várd meg, amíg benő teljesen, utána csináltasd meg. Szerintem nagy eséllyel begyullad, nekem is a fülbevalóimnál némelyik begyulladt, de elmúlik, ha nem vagy érzékeny az összes fémre. Én az aranyra nem vagyok, de a többit nem bírom...

2013. máj. 31. 02:17
 3/3 anonim válasza:

1.) Talán neked kéne elmenni pszichológushoz...

Attól függ egy ember(test) értéke, hogy minél letisztultabb ?

és ha valaki úton-módon baleset éri és egy szép 20cm heg díszíti x,y testrészét akkor...? stb..

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014. aug. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!