Vitamin függöség lenne ilyen?
Helló
az a gondom hogy egy Fősulis aki állitolag gyógyszerésznak tanul megprobál engem kioktatni aki már évek óta vitaminokat szedd, hogy függöséget okozz! Most komolyan mert nekem nincs fősulim ezért én lennék a hülye ?
Mega Daily One-t Szeddek hogy egézsségesebb legyek, mellé megy még Calcium Magnesium, 6 béres b6 vitamin! Ebből napi 3 Db elosztva , ez jó mert szorongos vagyok és enyhiti a tűnteket! És Nem azért nem állok le vele mert Függö vagyok hanem azért mert Ugy felerősödne a szorongás! Szóval írjaktok véleményt !
Nem akarok bunkó lenni, de szerintem a te esetedben ez már az. Azért szedsz egy készítményt, mert azt gondolod, hogy a szorongásod ettöl csökken. Pedig nem nincs olyan vitamin vagy gyógyszermentes készítmény ami hosszú távon segítene. Ha az a szer oldja a szorongásodat akkor abban valami nyugtató hatású készítmény is van. Gondolj bele, hogy müvi dologgal csökken a szorongásod, vagy is nem te tettél érte valmait, hanem segédanyag kell, vagy is függö vagy töle.
ha normálisan táplálkozol, eszel néha nyers zöldséget, gyümölcsöt, pl napi egy almát, egy narancsot, vagy egy kis salátát, este paradicsomot, vagy uborkát. napközben eszel fözelékekt, leveseket, zöldség körteket, eszel húst és tejterméket, kenyeret, (vagy is telejsen átlagosan táplálkozol), akkor a napi vitamin beviteled teljesen normális. felesleges vitaminokat szedni, föleg ennyit.
Még annyit, hogy németeknél (itt élek) nem rég tettek közzé egy tanulmányt, hogy akik éveken keresztül vitaminokat szedtek rendszerességgel, (5-10 évig is akár), azok körében a rákos megbetegedések sokkal de sokkal gyakoribbak.
A szerveztnek sokkal de sokkal kevesebb vitaminra van szüksége mint amit a reklámok sugároznak, és a legtöbb termékben bizony van vitamin, és elég is a napi szinthez.
Kálcium konkrétan még nem is ürül ki ha túl van adagolva, lassan a vesébe rakodik le és 5 év múlva veseköved lesz.
Szóval lépj túl a szorongásodon, és dobd ki a vitaminjaidat, egyél néha napján egy almát és egy paradicsomot, és már is egészségesen fogsz táplálkozni.
de úgy sem tudsz lemondani a vitaminjaidról, ert azokba kapaszkodsz, pont mint egy függö.
Hát ezzel nem értek egyet! Igen az az én bajom ha meghallok vagyhogyha rákos leszek ha haláltól nem félek szóval !
Amig jobban érzem magam addig nincs problémám :)
Shop.Builderen és az én meglátásom az érvényes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!