Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet refluxom ha csak ezt az...

Lehet refluxom ha csak ezt az egy nem közvetlen tünetet produkálom?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, futás után mindig erős szegycsont feletti fájdalmam van, kb. 15-20 percig tart és eddig azt hittem a szívemmel van a baj, de egyre erősebben kezdek gyanakodni a refluxra. Nagyon éles, intenzív fájdalom, ilyenkor mindig körbe-körbe járkálok, a lefekvés, leülés egyáltalán nem esik jól. Ritkán érzem is, hogy a hányadék jön fel a nyelőcsövemen, de ez tényleg ritkán van, utána visszamegy. Sport után mindig egy kicsit fel vagyok puffadva. Más emésztési panaszom nincs, elég jól bír mindent a gyomrom, a féktelen evést, az éhezést, alkohollal szemben is nagyon toleráns, volt, hogy kicsit többet ittam a kelleténél, mégsem hánytam. Hányingerem évente-kétévente van csak.
2013. máj. 28. 20:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!