Ha a talpamon van 2 szemölcs és azzal elmennék dokihoz és a doki kivágná akkor mennyi idő után tudnék normálisan járni, sportolni?
1-es vagyok.
3-as arra az ecsetelőre gondoltam 200-300 Ft és kiadják recept nélkül is :-)
Sziasztok!
Kedves szenvedő Emberek!!!!!!!!!!!Nagyon régóta figyelem a fórumot,és elmondhatom,hogy vegyes érzelmek keringenek bennem ! Annyi bajban lévő ember(gyermek) van , aki szemölcs (futószemölcs) problémával küzd ,sokan évekig!!!! Rengeteg pénzt ráköltenek mindenféle kezelésekre,fagyasztás lézeres kezelés,homeopátiás kezelések tömkelege.........stb,és eredménytelenül,vagy időszakos tünetmentesség a vége,ami néha tényleg bizakodásra serkenti az embert,de aztán jön a Hideg zuhany!! Még több lesz belőle! Ugyanezt éltük át a gyermekeinkkel ,(szerencsénkre,csak)közel másfél évig ,A szívem szakadt meg,amikor láttam a gyermekeimet szenvedni! A felnőtteknek talán könnyebb valamivel, de ott meg az van, hogy szégyenli az ember,főleg,ha látható helyen van, szóval,mindenképpen bosszantó! Amikor jött a megoldás!!!! Kedves Szülők, emberek! Ezt a tortúrát,négyezer forintból, egy-maximum két hét alatt el lehet felejteni véglegesen!!!!!Már nagyon sokan megkerestek,és az eredmény nem maradt el . Nem tudok mindenkihez személyesen eljutni,de akik engem megkerestek,kivétel nélkül,túl vannak a dolgon.Természetgyógyászok is megkeresnek,és ez igazolja ,hogy tökéletes a módszer.Aki gondolja,nyugodtan keressen meg , és segítek!!!!!! Ráadásul,otthon tudja mindenki magának kezelni , nem kell eljárni sehová, semmiféle kezelésre.További szép napot mindenkinek! Elérhetőségeim: 06 70 565 14 38 E-mail.:ohm.lesli70@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!