Hogy tudnék egy kicsit lejjebb adni a túlzott teljesítményvágyamból?
Figyelt kérdés
A lényeg, 9.-es vagyok, és mindenből 5 akarok lenni. Van, ami nem megy, és abból csak 4 leszek, ez nem zavar. De hy olyan tantárgy van, amiből 5-ös lehetnék, és nem állok úgy, akkor idegileg eléggé begörcsölök. Gyomorfájás, fejfájás, szédülés, hányinger, rosszullét, szédülés, minden kijön. Amúgy nincs semmi bajom, csak ha valami parás doga jön pl. Ha valamit nem tudok, előtte már napokkal zaklatott vagyok. A tanárok is látják, hogy valami nem oké. Hogyan tudnék segíteni magamon, hogy ne legyek ilyen parás? Bogyókat nem fogok szedni, valami természetesebb dolog kéne. A házi pálinka nem használ, más alkohol sem. Egyszerűen nem tudom mit csináljak, tönkreteszem magam. Pedig elég lenne ezen tantárgyakból a 4 is, annyi hogy nem lennék jeles. De még akkor is 4,5-re állnék, vagy jobban. Felvételin ez 1 pontot jelentene, ahova menni szeretnék. De a 9.-es jegyek nem is számítanak. Egy szóval tudom, hogy nem vagyok komplett, de nem tudom mit kéne tennem, hogy lazábban tudjam venni az egészet.2013. máj. 27. 22:33
1/1 A kérdező kommentje:
Szeretek iskolába járni, de ha valamiből írunk, az elrontja a kedvem egész napra, esetleg hétre. Egyesek szerint már beteg vagyok, annyira szorongok.
2013. máj. 27. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!