Elég csak a vércukor? Nem kellene a vércukor terhelés is?
Figyelt kérdés
Eddig kettő esetről tudok hogy fekszek az ágyba és elkezdek szédülni. Tegnapi eset nagyon durva volt. Feküdtem az ágyban és egyszer csak nagyon durván elkezdtem szédülni. Lementem enni egy nagy pogácsát meg ittam tejet de annyira durván szédültem hogy nagyon hányhatnékom volt ezért inkább vissza mentem lefeküdni. Fel raktam a lábam két kis párnára. Volt hogy nem kaptam levegőt se. Rendesen ettem tegnap. Sajnos csak egy litert tudok egy nap meg inni ami tudom hogy nagyon kevés. Ma reggel 5kor felkeltem akkor már csak kicsit folyamatosan szédültem vissza feküdtem felkeltem 10kor. Még mindig szédülök de kis szünetek vannak a szédülések közt. Elmentem az orvoshoz adott vérvételre beutalót és ennyi. A vércukor be van pipálva de a vércukor terhelés nincs. Én a vércukromra gondolok hogy azzal lehet valami. 170 magas vagyok 62kg 18éves.2013. máj. 27. 19:00
1/3 anonim válasza:
A sima vércukor elég lesz, de én inkább arra gondolnék, hogy az egyensúlyozószervvel van gond, persze sokmminden más is lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
igen rengeteg minden lehet a baj. Ha gond van akkor a sima vércukorból is kiderül? De eddig nem volt semmi gond csak úgy jött. Akár az is lehet hogy vitamin hiány
2013. máj. 27. 19:17
3/3 anonim válasza:
ha magasabb lesz az éhgy. cukrod, akkor fog gondolom kérni majd terhelésest is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!