Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Leveszik az anyajegyet: mire...

Leveszik az anyajegyet: mire kell vigyázni?

Figyelt kérdés

Milyen lesz utána? Fájni fog, amikor elmúlik az érzéstelenítés? Be kell tartani valamit?

Tudom, hogy el fogják mondani holnap, de már most tudni akarom. Ki mit tapasztalt?

2013. máj. 27. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajogni fog a megpiszkált bőrterület, vigyázni kell nehogy beüsd mint minden ilyen sebet, mert hátráltat a gyógyulásban

Víz nem igen érheti egy darabig, végülis ennyi ezek inkább saját tapasztalatok nem orvosi szavak

2013. máj. 27. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznos volt. Szerencsére nem szoktak lenni ilyen sebeim, úgyhogy nem is tudom, mi van ilyenkor.
2013. máj. 27. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vészes egyáltalán, nekem elég nagyokat vettek le és hát minimálisan fájogatott utána, meg feszült, de semmi extra!
2013. máj. 27. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A nehezén már túl is vagyok, az első napokban fájt, most már nem.
2013. jún. 1. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem ma szedték le, és fáj. :(( bocsi, hogy ezt megkérdezem, de kedves kérdező, neked fájt a varratszedés?
2013. jún. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!