A 0 RH negatív vércsoport ritka?
Figyelt kérdés
páran mondták már nekem, h a 0 RH negatív vércsoport a legritkább vércsoport, ez igaz?2013. máj. 26. 23:54
11/17 anonim válasza:
Én is 0 Rh negatív vagyok. És kissé vérszegény, vashiányos. Ez valami közös dolog a 0Rh- vércsoportnál?
12/17 anonim válasza:
en is 0 Rh- vercsoportu vagyok es extrem vashianyos :D
13/17 anonim válasza:
Ne már, én is 0- vagyok és vashiányos. Nő, világos haj, világos szem.
14/17 anonim válasza:
XDD Én 0 RH pozitív vagyok és nagyon magas a vasam... hehe.
15/17 Aranoxx válasza:
0rh-negatív férfi és kicsinek vas hiányos de mára nem tudom xD az biztos hogy hemoglobin hiányba nem szenvedek ugyanis felső értéken vagyok. 😇😅
16/17 anonim válasza:
én is 0- vagyok, 18 éves lány, viszont nekem 24 volt a vasam márciusban,mikor vérvételen jártam, illetve a Hgb szintem is pont a normális határértéken mozgott :)
Nem vagyunk egyformák, de amúgy nekem is nagyon fehér bőröm van és ehhez sötét hajam/szemöldököm zöld szemmel, apa mindig mondta, hogy jaaaj tuti vashiányos vagyok, de hát nem igazán jött be a jóslata :D Neki is 46 volt egyszer, az meg már tényleg soknak számít.
17/17 galaxy01 válasza:
9/16 ez hülyeség... engem nem szeretnek. Szunyog akkor talál meg ha egyedül vagyok vizparton. De ha más is ott van nem foglalkoznak velem, ahogy a kullancs is csak mászkál rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!