Nektek a 2. lábujjatok hosszabb, mint az első? Melyik a
gyakoribb/egészségesebb/normálisabb?
Figyelt kérdés
Nekem rövidebb, tehát egyre rövidülnek a kisujjig, de a családomban eddig akinek megfigyeltem, korra,nemre való tekintet nélkül a 2. ujjuk volt a leghosszabb.
Szia, nekem a lábamon a 2. lábujjam nagyobb 1 picivel mint az első:( És ezt nagyon utálom.. Nyitott cipőket utálok hordani emiatt, és a topánkákból is olyat veszek aminek zárt az eleje.:( L.
2013. máj. 25. 14:13
2/11 anonim válasza:
Nekem rövidebb. F
Tettem fel egy hasonló kérdést, de csak lányok válaszát vártam, 8 nem hosszabb, 6 hosszabb válasz érkezett.
2013. máj. 25. 14:18
3/11 anonim válasza:
Nekem egyforma.
23/F
2013. máj. 25. 14:28
4/11 anonim válasza:
Nekem még a harmadik is hosszabb egy picivel, mint az első. :)
Nagymamám mindig azt mondta, hogy akinek hosszabba második lábujja, az hamar megözvegyül.
22/N
2013. máj. 25. 14:28
5/11 anonim válasza:
Az első válaszoló leírta a gondolataimat.:( 18L
2013. máj. 25. 14:44
6/11 anonim válasza:
Nekem is egyforma.
27N
2013. máj. 25. 14:44
7/11 anonim válasza:
Nekem a második lábujjam picivel hosszabb, de ugyanilyen anyukámé, és a kisfiamé is. Abszolút nem zavar, senki sem szólt be emiatt. Aztán láttam a "Nagyon nagy ő" című filmet, ahol az egyik férfi szereplő amiatt dobott egy bombázó nőt, mert a 2. lábujja hosszabb, és ezt visszataszítónak találta. Azért meglepődtem, hogy ez válóok is lehet (ez persze csak a film, remélem a való életben nincsenek ilyen felszínes bunkók).
2013. máj. 25. 14:58
8/11 anonim válasza:
nézd meg az antik, vagy reneszánsz szobrokat. minden alaknak a második lábujja ugyanolyan hosszú, mint az első, ez volt a szépségideál.
A férjemé is ilyen. Én a csökkenő sorozatú lábujjaktól borzadok (undordom, lehet mondani), főleg, ha nőknél lelőg a szandálról az első ujj. Nem tehetek róla, szabályosan nem bírok odanézni. Nagymamám azt mondta mindig, hogy lánykorában ezeket hívták parasztujjúnak.:)
2013. máj. 25. 16:44
9/11 anonim válasza:
Mondjuk ezért nem szakítanék, de lohasztó látványként szolgálna, az tuti.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.