Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegségek vannak ami,...

Milyen betegségek vannak ami, kb.1 hónapra kiír az orvos?

Figyelt kérdés

"Szeretném magam ki vonni a forgalomból",szeretnék végre pihenni,nagyon ki vagyok mostanában,mind lelkileg-fizikailag egyaránt:(Nem csupán arról van szó,h lusta vagyok tanulni hanem betegnek érzem magam,főleg lelkileg,utálom az osztályom.Szeretnék elmenni innen,de előtte jó lenne "új életet kezdeni"kicsit törődni magammal,rendbe teni magam minden szempontból.Depresszíó is kezd eluralkodni rajtam,fóbiák,önbizalomhiány:(

Mit tegyek?Kéne egy kis pihenő,h végre összeszedjem magam,és új életet kezdjek.

2009. okt. 4. 15:08
1 2
 11/12 anonim válasza:

Egy hónap otthon( teljesen mindegy milyen indokkal).

Mi fog akkor történni?? gondolom dolgoznak a szüleid, úgyhogy ők nem fognak veled foglalkozni és más sem lesz ott. Egyedül maradsz majd és még jobban eluralkodik rajtad az a bizonyos "gyűlölöm a világot" érzés. Tom milyen ez . Velem is volt már, de nem kell hozzá pihenő. Egyszerűen kezdd el más szemmel látni a világot és nemsokára minden szebb és jobb lesz.

2009. okt. 5. 10:59
 12/12 anonim válasza:

(előző vok folytatás)

nem úgy értem, hogy akkor mostantól mindenre rámosolyogsz, de ne is hidd mindenre, hogy ellened irányul. Tanulj meg nem megsértődni és élni az életed tovább, mert a világ nem fog megállni a kedvedért. Aztán majd egyszercsak rájössz, hogy te jó ég, megöregedtem és nem csináltam semmi jót, semmi értékelhetőt az életemben, kivéve azt, hogy rosszul éreztem magam.

Állj végre fel és ne a vészkijáratot keresd, hanem éldd az életed!!!

2009. okt. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!