Akupunktúrás pontok átszúrása (fülben) miért nem ajánlott? Miben befolyásolja az egészséget?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 13:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmiben.Nekem kiskoromban nem volt a fülemen lyuk.aztán 16 voltam,amikor kilyukasztattam,de semmi változás nem történt.
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok jártas ilyen téren (alternatív gyógyászat) de szerintem (és lécci ne pontozzatok le) nem lehet egészséges ah túket wzúrkálnak az emberbe! -_-'
3/3 anonim válasza:
Nos én azt hallottam, hogy ott vannak olyan idegvégződések, amelyek komoly hatással vannak az egyensúlyérzékre is pl. Hallottam már orvosi szempontból, hogy volt akinek ki kellett vetetnie a porcos részből a fülbevalóját, mert szédült tőle meg hasonlók. Az orvos azt mondta neki, ha nem veszi ki ez rosszabbodni fog.
Nem tudom mennyire igaz, de orvosi műsorban hallottam, hogy veszélyes is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!