Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Csak köhögök.

Mi lehet ez? Csak köhögök.

Figyelt kérdés

Április elején kezdődött, elkezdtem köhögni (hurutos). Végigszedtem 1 doboz ambroxolt, majd valami homeopátiás kanalas gyógyszert. Egyikkel sem lett jobb. Majd elmentem egy orvoshoz, azt mondta garatgyulladás (bár egy picit rám akarta erőltetni, hogy lehet lázas vagyok esténként, de ilyen nem volt...). Írt fel antibiotikumot (1 hétig szedtem), allergia elleni gyógyszert, plusz 1 doboz ambroxolt. Ez egy picit javított a dolgon, de azóta is köhögök, igaz, most már úgy össze vissza. Általában száraz köhögés, néha pedig hurutos. Fájdalmat nem érzek. Pár napja pedig bedugult a fülem, enyhe nyomást érzek a fejembe és kicsit többször fújom az orrom.

Holnap megyek el egy másik orvoshoz, de kíváncsi vagyok itt valaki tud-e erre mondani valamit.

Előre is köszönöm!

2013. máj. 23. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:
A krónikus köhögés leggyakrabban allergiától vagy refluxtól van. Ha nem javul irány a tüdőgondozó. Beutaló kell.
2013. máj. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!