Hogyan fehéríthetem ki a bőröm?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kreol bőrű sötét barna hajú lány vagyok! És nagyon elegem van abból, hogy cigánynak néznek! Ezért társaságban is kellemetlenül érzem magam sokkal vissza húzódóbb lettem. És folyton bulykálok a nap elől, hogy ne barnúljak le még jobban!És kérlek mellőzéttek az olyan válaszokat, hogy "Jaj, én úgy ölülnék ha barna lenne a bőröm!!" "Ne foglalkozz ilyenekkel!" " Kérdezd Jackson-t" Blalalala Kérlek csak normális válaszokat írjatok!
#bőr #kissebbségérzet
2013. máj. 23. 14:40
1/2 anonim válasza:
Sehogy ... fogadd el,hogy ilyen vagy.Én is ilyen vagyok (és nem vagyok roma ) .. kreol bőrű és sötét hajú ,én örülök neki ,pedig én is kaptam már negativ beszólást a (nem valós ! )hovatartozásom miatt .Én nem kerülöm a napot,inkább örülök,hogy nem ég le a bőröm ,szeretem amikor napbarnitott vagyok :-) ... szerencsére a kislányom is az én kreol bőrömet örökölte ;-) . Az meg ,hogy beszól valaki az annak a szegénységi bizonyitványa,ne foglalkozz vele !
2/2 anonim válasza:
Én már a helyesírásod alapján is kinézem belőled.
Ne haragudj, de ilyen kérdésre nincs normális válasz. Illetve van. Az, hogy nincs ilyen módszer. Ezt viszont nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!