Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Stressz miatt alakulhat ki...

Stressz miatt alakulhat ki szívritmuszavar?

Figyelt kérdés

Október elején derült ki, hogy az van. Még csak mostanában gondolkoztam azon, hogy mitől alakulhat ki és arra gondoltam, hogy talán azért mert sokat idegeskedek szeptember (suli eleje) óta. A suliban az emberek meg tanárok miatt. Néha úgy felidegesítenek a tanárok, hogy már szinte remegek az idegtől és gyorsan dobog a szívem. Amikor ennyire felidegesedek utána 1-2 hétre rá elkezd pörögni a szívem és ilyen 170-180 a pulzusom. Ebből gondolom. Ma is nagyon ideges voltam, simán kínozni tudtam volna azt a retkes nyomorék tanárt. Egy idióta f***kalap. Tényleg az, más tanár szerint is. Lehet attól?

16/L

2013. máj. 22. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva. Nekem extrasystoléim voltak nagyon sok egy nap, meg minden más és nekem is ősszel sulikezdéskor kezdődött. Én is nagyon sokat idegeskedtem a hülye osztálytársaim, meg egy idióta tanárnő miatt. Aztán kb. márciusban eljutottam arra a szintre, hogy leszarjam őket, és kb. másfél hónapja semmi panaszom. Egy biztos, az idegesség nem tesz jót a szívnek, meg a léleknek sem. Te sokkal különb lehetsz náluk, intelligencia meg érzékenység kérdése is ez. Ne félj, aki agyilag zokni az biztos nem fog ilyentől szenvedni.
2013. máj. 23. 00:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Azon gondolkoztam, hogy még csak most kezdtem a sulit és már most ez van, akkor mi lesz a következő 3 évben?! Szívrohamot, agyvérzést kapok? Esetleg felnőtt koromra olyan leszek mint a Mónika showból a bézbózütős Gabriella?
2013. máj. 23. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, mert addig még nagyon sok dolog fog veled történni, erősebb leszel, és rájössz, hogy nem ér annyit az egész, hogy felhúzd magad. Aki meg hülye, azon úgysem tudsz változtatni. Gondolj bele milyen szar lehet annak a tanárnak, hogy egy idiótaként kell leélnie az életét. :)
2013. máj. 23. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát változtatni nem tudok de mindenképpen én szívom meg ha megbuktat. Csak nem veszi észre, hogy mindenki vagy megbukik vagy kettes. Az egész suliban ő tanítja a kémiát. A helyében kicsit elgondolkoznék, hogy mért utálja őt mindenki.
2013. máj. 23. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!