Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen biztosítót ajánlatok?...

Milyen biztosítót ajánlatok? (16 vagyok)

Figyelt kérdés
Csípőműtétem volt 2013 január.28-án és most majd július 2. -án milyen biztosítót ajánlatok, én olyat hallottam, hogy gyereknek heti 5, a műtétnél 50 000 ft ez igaz? és csak félévi 10 000 ft a befizetés. Valamai pénz most jól jönne. ( normális válaszokat. )

#Kórházibiztosítás
2013. máj. 22. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha már megvolt a műtét, akkor azután kötött biztosításra nagy valószínűséggel nem fogsz pénzt kapni. Bár pontosan nem értem, mire gondolsz.
2013. máj. 22. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:
AZ egyik srác aztmondta hogyha beküldöm a zárokat arra pénzt kapok nekem mindegy csak kapjak valamit és a másodikra vlami megoldás ?
2013. máj. 22. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Utólag nem köthetsz biztosítást (ha logikusan átgondolod, akkor szerintem te is érzed, hogy ez butaság, hiszen ha így lenne, akkor senki sem fizetne biztosítást, csak a káresemény után keresne egy biztosítót, aki utólag fizet)

Ez teljesen esélytelen.

Ha ilyen problémáid vannak, akkor viszont a JÖVŐBENI eseményekre felkészülve köthetsz biztosítást. Vannak baleseti biztosítások, életbiztosítások és lakásbiztosítás kiegészítéseként is van lehetőség biztosítást kötni.

2013. máj. 23. 08:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a felvilágosítást.És tudsz valami biztosítót ajánlani ?
2013. máj. 23. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a Garanciánál van lakásbiztosításom, ezen belül van életbiztosítás is, ami fizet baleseti halál, természetes halál, balesetből származó egészségkárosodás, baleseti sérülés esetén és a kórházi bent tartózkodásra is fizet napidíjat.

Kevesebbet fizet, mint egy önálló életbiztosítás, de évente csak pár ezer forintba kerül. Ha jó biztosítást akarsz kötni, akkor beszélj egy biztosítási alkusszal (neten sokat lehet találni), aki segít kiválasztani a neked legjobban megfelelő biztosítót/biztosítási formát.

2013. máj. 24. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
2013. máj. 24. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!