Milyen biztosítót ajánlatok? (16 vagyok)
Utólag nem köthetsz biztosítást (ha logikusan átgondolod, akkor szerintem te is érzed, hogy ez butaság, hiszen ha így lenne, akkor senki sem fizetne biztosítást, csak a káresemény után keresne egy biztosítót, aki utólag fizet)
Ez teljesen esélytelen.
Ha ilyen problémáid vannak, akkor viszont a JÖVŐBENI eseményekre felkészülve köthetsz biztosítást. Vannak baleseti biztosítások, életbiztosítások és lakásbiztosítás kiegészítéseként is van lehetőség biztosítást kötni.
Nekem a Garanciánál van lakásbiztosításom, ezen belül van életbiztosítás is, ami fizet baleseti halál, természetes halál, balesetből származó egészségkárosodás, baleseti sérülés esetén és a kórházi bent tartózkodásra is fizet napidíjat.
Kevesebbet fizet, mint egy önálló életbiztosítás, de évente csak pár ezer forintba kerül. Ha jó biztosítást akarsz kötni, akkor beszélj egy biztosítási alkusszal (neten sokat lehet találni), aki segít kiválasztani a neked legjobban megfelelő biztosítót/biztosítási formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!