Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy lassan...

Miért érzem úgy, hogy lassan depresszióba esek?

Figyelt kérdés
2 hete ért egy szerelmi csalódás,hülyített valaki.Azóta folyton rá gondolok,és rossz kedvű vagyok.Mindenki kérdezgeti tőlem a napokban,hogy mi történt az életvidám lánnyal? Eddig nem vettem észre magamon,de ma rákérdeztek a szüleim,hogy mi van velem.Nem is a srác miatt vagyok elkenődve,hanem fáradt vagyok.Kevés a szabadidőm,minden napom be van táblázva.Mivel foglaljam el magam?Most is belegondoltam az életembe,és valahogy nem látok magam előtt jövőt,és csak sírógörcsöt kapok.Mi történhet velem?
2013. máj. 21. 23:16
 1/2 anonim válasza:
Szia!Mindenkeppen probald magad a pozitiv dolgok fele allitani! Ha a fiu miatt szomorkodsz felejtsd el! Ha mennie kellett a sors nem neked szanta! Valahol a jobbat tartogatja szamodra..es majd el jön az ideje hogy talalkozzatok...probalj meg lazitani es kicsit több szabadidöt beiktatni magadnak..nezz vidam szorakoztato filmeket,menj a szabadba ha lehet a termeszetbe es töltödj fel energiaval...csodald meg a termeszet szepseget es adj halat hogy mindennek a reszese lehetsz es lathatod! ;-)Minnel pozitivabban gondolkozol a negativ gondolatoknak annal kevesebb helye lesz az eletedben...probald a kevesbe jo dolgoknak is megtalalni a pozitiv oldalat! :-) Meglatod ha sikerül erre atallnod oriasi valtozas indul el es rengeteg pozitiv dolgot vonzasz magad köre! Elsösorban legyel kitarto es ne add fel!! :-)
2013. máj. 22. 01:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2013. máj. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!