Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felfáztam, mit tegyek?

Felfáztam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hétfőn megyek dokihoz, de addig mit csináljak? Jó lenne, ha addig is tudnám gyógyítani magam.

Azt tudom, hogy jó sok vizet kell inni, hogy tisztítsam a húgyutakat. De mit még?

Elég gyakori amúgy a felfázás nálam...Mit tegyek, hogy ne fázzak fel állandóan?

(zokniban vagyok egész nap, abban alszom, betűröm a derekam lány létemre--> mióta ezeket csinálom, ritkábban vagyok felfázva. mit tehetnék még ezen felül?)

2009. okt. 3. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Erősítsd az immunrendszered, menj el akupunktúrára, nekem az segített, korábban állandóan felfáztam és a vesém is görcsölt.
2009. okt. 3. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
rubophen-t vegyél be, köss a derekadra egy pulcsit, és zokniban,papucsban járkálj. nekem egy olyan gyógyszer segített (nagyon súlyos felfázásom volt),amit vízben kellett feloldani, narancs ízű volt.(nagyon erős antibiotikum,ezért utána 1-2napig nem tudtam valami sokat enni, de legalább a wc-re nem kellett sokat járkálnom)
2009. okt. 4. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:

rubophen nincs itthon :S

fel vagyok öltözve melegen és ágyba feküdtem egész nap és sokat ittam. egyelőre jól vok:)

hnap viszek vizeletmintát a dokinak, remélem nem keresztes... :S

köszi szépen a jó tanácsokat! :)

2009. okt. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!