Valaki szült a Honvéd kórházba? A babára a kórház adja a ruhát vagy nekem kell vinni ruhát? Állítólag minden kórházba másképp van.
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 12:24
1/3 anonim válasza:
Én még csak most fogok ott szülni, illetve a volt MÁV kórházban, de azt mondják, hogy nem kell vinni, adnak. Nem a legújabb divat szerinti, de a célnak megfelel.
Viszont az ellen sem tiltakoznak, ha viszel magaddal, csak szólni kell, ha fürdetés van, hogy saját ruha van a babán :)
2/3 anonim válasza:
Én vidéken szültem, de sok ismerősöm van, és az az általánosabb, hogy adnak ruhát a picire az újszülöttesek. Nekem kisfiam született, és volt, hogy rózsaszínben hozták vissza fürdetésből (nem mintha ettől baja lenne, csak fura volt:). Ha engedik, hogy vigyél ruhát, valahogy jelöld meg, mert lehet, hogy nem látod viszont! (ilyen is van sajna).
3/3 anonim válasza:
Ruhát adnak (2011-ben adtak), de pelenkát meg popsitörlőt vinni kell. Ha beviszel ruhát az ellen sem fognak tiltakozni, szóval lényegében ahogy neked jobban tetszik. Ja és a nővérek (nem az újszülöttesek), szülésznők nem túl kedvesek, erre készülj fel (ha fel lehet ilyenre egyáltalán). Van köztük pár, akit nem ártana az etikai bizottság elé állíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!