Az afta tünet, jelzi hogy valami nem kóser. Milyen gyakran eszel búza lisztet?
2013. máj. 18. 22:11
2/8 A kérdező kommentje:
Nem túl gyakran. De nagyon sokszor van afta a számban :)
2013. máj. 18. 22:23
3/8 anonim válasza:
Elvileg a gabona/tejmentes táplálkozásra megszűnik. Rengeteg esetben. Hogy nálad menne-e, ki kell próbálni.
2013. máj. 18. 22:27
4/8 A kérdező kommentje:
Próba szerencse:) Köszi szépen:)
2013. máj. 18. 22:54
5/8 anonim válasza:
Neked nem,hiszen már van aftád.Viszont a másik félre is simán átterjed.Tapasztalatból mondom.
2013. máj. 22. 20:58
6/8 anonim válasza:
én lisztérzékeny vagyok s amíg nem diétáztam (mert rejtett lisztérzékenység és nem volt tünete) addig gyakran előjött, de manapság már szinte nem, maxiumum évi egyszer :)
2013. máj. 23. 11:07
7/8 HalfLife2 válasza:
Sziasztok!
Én 1× annyira beteg lettem tőlük mert a torkomban kissebb nagyobb vagy 30db kialakult és a dokik semmilyen gyógyszert nem tudtak rá. 15 napig nem tudtam enni a végén már a sima víz is nagyon zavarta amikor a házidokim adott rá egy úgynevezett Vagothyl oldatot ami akkor nagyon csíp de 2-3 nap alatt elmúlt. Ha időben kezeli az ember akkor 1-2 nap elatt elmúlik ettől a gyógyszertől, nagyon hatásos mindenkinek ajánlhatom bátran! Én akkor 7 kilót fogytam, nagyon gáz volt. Előfordulhat a sok stressztől, és ha valaki műszerészkedik és sokat forrszt pilllanat-pákával, és sokat éri az olvadó ónnak a füstje -ezt pedig én mondom tapasztalatból....... Üdvözlettel!!
2013. máj. 23. 11:18
8/8 A kérdező kommentje:
Még mindig van benne, nem elsőnek fordult elő :) De arra lettem volna kíváncsi, hogy csók útján lehet-e valami probléma.:) De mindent Köszönök Szépen!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!